Header ads

Header ads
» » Emekli maaşlarına yapılacak zammı Kasım - Aralık enflasyonu belirleyecek

Emekli maaşlarına yapılacak zammı Kasım - Aralık enflasyonu belirleyecek
 
Milyonlarca emekli maaşlarına yapılacak zam oranını merak ediyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için kritik süreç 2014 yılının son iki ayı. Kasım ve Aralık aylarında enflasyonda yaşanacak gelişmeler emekli maaşlarına yapılacak zam oranını etkileyecek. Enflasyona göre maaşlarına zam alan SSK ve Bağ-Kur emeklileri merak içerisinde ve Ocak ayında yapılacak olan maaş artış bekleniyor.
Emekli maaşlarına yapılacak zam enflasyona göre şekil alacak. 2015 yılının Ocak ayında emekli maaşları, 2014 yılının son 6 ayında gerçekleşen enflasyon kadar artacak. Şu ana kadar 4 aylık bölümün enflasyon oranları belli ancak Kasım ve Aralık aylarındaki enflasyon oranları ile zam miktarı netleşecek.
Temmuz - Ekim enflasyon oranı 2.60 olarak çıktı. Aralık ayının başında Kasım enflasyonun açıklanması ve Ocak ayının başında da Aralık enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına yapılacak zam miktarı da belli olacak.
TAHMİNLER 3.45 YÖNÜNDE
2015 yılında emeklillere yapılacak zam konusunda kesin konuşmak mümkün değil ancak konu hakkında 2015 programı ipuçları veriyor. Programda; Sosyal Güvenlik Kurumu'na devredilen SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarının önceki 6 aylık enflasyon tahminine göre Ocak'ta yüzde 3.45 artırılması öngörülüyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, 2015 yılının ikinci zammını da Temmuz ayında alacak. Temmuz'da maaşlarda 2015'in ilk 6 ayında çıkan enflasyon kadar artış olacak.

About Unknown

Merhaba ! Bu Haber sitesinde Lütfen Argo ve Küfür Yorumları yapmayınız Teşekkürler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply